Episode 1 - Perfect Two

2010-12-29 ♥ 13:49:51
Den här novellen handlar om en 16 årig tjej som heter Kristen.
Hon bor i Kalifonien i en stor villa tillsammans med sin mamma och pappa.
Hon är ett stort fan av Justin Bieber och det är även hennes bästa vän Jessica.
ENJOY!
Jag vaknade med ett ryck av att mobilen ringde, jag lät den ringa en stund eftersom det var min favorit låt med Justin som spelades.
Jag suckade och svarade : Hallå det är Kristen.
Godmorgon Kristen ! Pep en uppspelt röst i andra änden.
- Hej Jessica sa jag, och log för mig själv.
- Gissa vad det är som händer denna lördag? sa Jessica.
- Nej inte alls sa jag med ironi i rösten.
- JUSTIN BIEBERS KOSNERT skrek hon.
- WOHO, som vi har väntat! skrek jag tillbaka.
- Vi kommer och hämtar dig vid 5 i eftermiddag bara så du vet sa hon.
- Okej, då är jag klar då sa jag. Bra! Puss på dig! sa hon. Puss och kram sa jag och la på.

Tittade mot klockan som hände på väggen, den var 10:30. Då kunde jag ta det lugnt tänkte jag och reste mig upp ur sängen och satte på mig tofflorna. Skuttade glatt ner för trapporna och läste lappen mamma hade skrivit, ''Godmorgon gumman. Det finns lite pannkakor från i morse i kylen. Jobbar sent ikväll och jag pratade med pappa och han kommer hem lite senare än räknat från England, han kan inte säga exakt än men cirka en vecka. Puss på dig, och ha riktigt kul ikväll!''.
När jag hade läst lappen öppnade jag kylskåpet och tog fram pannkakorna mamma hade pratat om, plockade även fram sylt och sprut grädde. Sedan högg jag in och åt upp alla fyra som var kvar. Slängde ner disken i diskhon och gick upp för trappan igen, loggade direkt in på twitter och skrev:
Oh my Gash, @Justin Bieber's concert in California tonight.
Kollade sedan in på Justins twitter och han hade precis twittrat:
California are you ready for Biebs?!
JA, sa jag högt för mig själv och skrattade tyst. Klickade ner twitter och satte på min spotify lista och dansade runt lite i rummet och sedan vidare på toaletten. Klädde av mig och gick i duschen, jag tvättade noga igenom håret och rakade benen. När jag var klar torkade jag mig med en handduk och satte en annan runt huvudet och gick sedan in i mitt rum och letade reda på underkläder och ett par mörkt blåa jeans och ett vitt linne. Gick sedan in på toaletten och plockade fram hårfönen och började blåsa mitt tjocka långa blonda hår torrt. Tog lite hårspray i håret så mina stora lockar skulle hålla sig på plats, tog sedan på lite mascara och drog några streck med eyelinern.

Tiden tickade långsamt fram men när klockan äntligen var 5 stog jag färdig med skorna på i hallen. Jag kände mobilen vibrera i fickan och tog upp den och svarade:
- Hej det är Kristen.
- Kristen är du klar än? Kvittrade Jessica.
- Haha, jadå! Sa jag.
- Bra, svänger upp på eran uppfart just nu. Sa hon och la på.
Jag öppnade dörren och låser efter mig, och börjar sedan gå mot Jessicas vita toyota. Jag klev in i bilen som skakade av den höga musiken, Justin såklart. NU KÖR VI, skrek Jessica och gasade så det tjöt. Det tog cirka en halv timme innan vi kom fram till byggnaden där han skulle uppträda. Vi hade köpt My world packed så vi skulle få se hans sound check som började om 20 minuter. Vi gick in i ''arenan'' och ställde oss med dom andra tjejerna vid scenen, Jessica slevade direkt upp mobilen och var redo på att börja filma när han kom ut på scenen. Vi väntade och väntade och till slut kom han ut hoppande på scenen i ett par jeans och en svart t-shirt som satt perfekt på honom. Jag tappade andan så snygg var han. Han sprang fram till mikrofonen och skrek: Godkväll min damer. Och alla började skrika, då märker jag att han tittar på mig och jag ler, och han ler tillbaka. Han tittar sedan bort och börjar sjunga några låtar och gjorde även sin dougie såklart, men medan han sjunger ser jag att han slänger några blickar mot mitt håll. Händer det här verkligen mig eller drömmer jag tänkte jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: